Norsk Pinscherklubbs forum
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette. 
IndeksIndeks  Norsk PinscherklubbNorsk Pinscherklubb  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  Logg Inn  

 

 omplassering av pinscher hanhund, 4 1/2 år

Go down 
AvInnlegg
tittin
Antall Innlegg : 1
Join date : 10.05.2014

omplassering av pinscher hanhund, 4 1/2 år Empty
PosteTema: omplassering av pinscher hanhund, 4 1/2 år   omplassering av pinscher hanhund, 4 1/2 år EmptyLør Mai 10 2014, 18:37

Hei

Vi ønsker å omplasser vår 4 1/2 år gammel Pinscher hanhund. Han heter Phoenix og har vært i vårt eie siden kvalp så dette er ikke en enkel avgjørelse å ta. Han sliter med visse ting og trenger en/ei som kan med rasen eller "problem" hunder. Vi føler etter snart 5 år at han er blitt mye bedre på mange områder (mye jobbing), men på noen områder får vi det rett og slett ikke til. Så må derfor gi han til noen som greier å få frem Phoenix sånn som han vil være og helt sikker kommer til å bli med den rette eieren. På det beste er han en fantastisk hund!

Han har slitt med stress siden vi fikk han som valp og vi har hatt fokuset vårt på å få han rolig og har brukt mange år på det. Har vært hos adferd spesialist og jobbet hardt for å komme dit vi er i dag. Han er blitt mye roligere, men sliter med frykt og fryktaggresjon. Han er glad i folk, men likevel redd så reaksjonen blir en blanding mellom bjeffing og syting.
Han har glefset etter ett par stykker.  Når vi går tur, så bjeffer han på biler og folk.

Han er veldig glad i gå tur, liker spor. Lett å lære opp (for det meste), veldig smart (mye smarte enn eierne) vant til å ligge i bur og være alene hjemme. Liker å kjøre bil. Han er veldig kosete (med eierne sine og folk han kjenner godt). Så lenge det ikke er folk eller biler som kommer, så stikker han aldri av når han går løs (holder seg alltid i lag med oss).
Ikke aggressiv når det gjelder mat (med oss og folk han føler seg trygg på iallfall).

Vi har en hund til, som er kastrer (hanhund), og Phoenix er veldig på han hele tiden med slikking som fører til stress og pesing og jokking på dyner. På grunn av frykt aggresjonen har vi ikke kastrert han for har blitt fortalt at i de fleste tilfeller kan dette føre til at han blir verre. Vi prøvde kjemisk kastrering bare for å se hvordan han blir om vi kastrerer han og det var når han hadde dette i systemet at disse hendelsene med glefsing skjedde. Han ble en god del roligere, mest pgt av at han da ikke brydde seg om den andre hunden vår. Den kjemiske kastreringen er nå ute av systemet og han er nå blitt besatt på vår andre hund igjen.

hilsen Kristin og Silje

[img]omplassering av pinscher hanhund, 4 1/2 år 15dpema[/img]
Til Toppen Go down
 
omplassering av pinscher hanhund, 4 1/2 år
Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» Omplassering av dvergpinscheren Oskar (3 år)
» Forvert/omplassering av dvergpinscher?
» Omplassering av 10 mnd gammel Pinschergutt
» omplassering dvergpinscher øsnker
» Dobermanntispe til omplassering

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Norsk Pinscherklubbs forum :: Valper, omplassering, pass av hund :: Omplassering-
Gå Til: