Norsk Pinscherklubbs forum
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette. 
IndeksIndeks  Norsk PinscherklubbNorsk Pinscherklubb  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  Logg Inn  

 

 Vurderer å omplassere vår Pinscher tispe

Go down 
AvInnlegg
J. HolmAntall Innlegg : 1
Join date : 24.06.2013

Vurderer å omplassere vår Pinscher tispe  Empty
PosteTema: Vurderer å omplassere vår Pinscher tispe    Vurderer å omplassere vår Pinscher tispe  EmptyMan Jun 24 2013, 18:11

Det er med tungt hjerte vi søker nytt hjem til Troja, men vi tror og håper at det finnes noen som har et hjem til henne som passer bedre til hennes behov. Troja er snill som dagen er lang og det at hu "smiler" har smeltet mange hjerter og gitt mange en god latter. Vi er veldig glad i den lille frøkna vår, men føler at vi ikke er det rette hjemmet for henne siden vi begge er i jobb og hun trives ikke alene. Og etter at hjelperen vår har flyttet fra byen øker også tiden hun må være alene og det føles ikke godt at hun skal måtte leve på den måten. Og vi går konstant med dårlig samvittighet når vi vet hun ligger hjemme alene og ikke har det bra.

Dette er ikke en ønsket situasjon fra vår side. Og det siste vi vil er at hun skal bli en "kasteball" mellom nye hjem. Hu har allerede byttet hjem en gang... vi kjøpte henne når hun var 11 mnd. Tidligere eier var ikke ærlig med oss når vi sa vi måtte ha en hund som takler å være hjemme alene. Og da er man mer opptatt av å kvitte seg med et "problem" enn hundens beste mener nå jeg. Så for oss er det veldig viktig at ny eier vet mest mulig om Troja sånn at det ikke kommer store overraskelser. Hun blir ikke gitt til "første og beste", en eventuell  omplassering skjer ikke før magefølelsen sier oss at det er riktig, så vi er kresne på hvem vi gir henne til.
Det vi håper er at hun kan komme til noen som er hjemmeværende og har mer tid til henne eller noen som har mulighet til å ha henne med seg på jobb.. De første 11 mnd tilhørte hu en flokk på 3 hunder, så det kan være det gir henne nok trygghet uten mennesker hjemme om hun får selskap av andre hunder igjen. Kan også nevne at hun trives bedre alene i bur i bilen enn å bli igjen hjemme.

Hun er nok en typisk pinscher og det er nettopp derfor vi prøver å finne hjem til henne her inne. Hu er skeptisk men veldig snill. Hun går fint sammen med de hundene vi kjenner.... både tisper og hannhunder. Hu kan være litt "snerpete" når hu er i bånd, men vi har aldri sett henne aggressiv. Hu elsker å leke fri med andre hunder eller bare få gå fri alene når vi er i skogen.  er det ruskevær så trives hun best inne, og hu digger å ligge under dyna si. Hu elsker å bli koset og dullet med og synes livet er herlig om det kan skje fra en krok i sofaen:)

Troja har hatt et problem med at hu har blitt innbilt drektig når hun har hatt løpetid. Så etter råd fra dyrlegen så har vi sterilisert henne. At hun er sterilisert gjør det jo litt lettere å ha i hjem sammen med hannhunder:)  . Hu har også hatt problemer med kraftig blødninger fra sår på ørene når det er kaldt, så hu måtte opereres så tuppen av ørene måtte fjernes så hu er ingen utstillingshund. Vi har hatt henne til årlig helsesjekk og helsen hennes er perfekt. Vanlig vaksinasjon er fulgt og hun er chipet. Troja  kommer fra kennel i Sverige og ble 3 år i vinter.

Ta kontakt for bilder...

Og selvsagt....kun seriøse mennesker svarer denne annonsen.
Til Toppen Go down
Fanny

Fanny

Antall Innlegg : 2788
Join date : 01.08.2010
Bosted : Akershus

Vurderer å omplassere vår Pinscher tispe  Empty
PosteTema: Re: Vurderer å omplassere vår Pinscher tispe    Vurderer å omplassere vår Pinscher tispe  EmptyMan Jun 24 2013, 21:24

Vil bare tipse om at det er mulig å søke etter nytt hjem også via klubbens hjemmeside.
http://www.norskpinscherklubb.no/omplassering.html

Ellers håper jeg dere finner et godt hjem til frøkna deres.
Til Toppen Go down
http://www.kizzkizz.net
 
Vurderer å omplassere vår Pinscher tispe
Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» Vi vurderer en Knaus 590 UKB eller TEC 580 HK...
» Vurderer å bytte ut Sharanen med noe litt kraftigere...??
» Vurderer ny trekkbil.. er dette ett bra kjøp..?
» Vurderer kjøp av Burstner Nexxo
» Vurderer første vogn

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Norsk Pinscherklubbs forum :: Valper, omplassering, pass av hund :: Omplassering-
Gå Til: