Norsk Pinscherklubbs forum
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette. 
IndeksIndeks  Norsk PinscherklubbNorsk Pinscherklubb  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  Logg Inn  

 

 Regler for forumet

Go down 
AvInnlegg
Admin
Admin
Admin


Antall Innlegg : 18
Join date : 10.06.2009

Regler for forumet Empty
PosteTema: Regler for forumet   Regler for forumet EmptyOns Jun 10 2009, 18:11

Regler for Pinscherklubbens forum:

Administrator(ene) og moderator(ene) på forumene forsøker å fjerne eller redigere alle støtende innlegg så fort som mulig, men det er umulig å overvåke alle temaer og innlegg. Du må anerkjenne at alle innlegg i forumene representerer den enkelte brukers syn og holdninger, og vil ikke stille administrator(ene), moderator(ene), webmaster(ene) og/eller webredaktør(ene) til ansvar for innholdet i innleggene, med unntak av deres egne innlegg.

Brukerne har ikke lov til å skrive støtende, uanstendig, vulgært, injurierende, hatsk, truende, pornografiske eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med gjeldende regelverk. Om du skriver denne type innlegg kan du bli øyeblikkelig og permanent utestengt fra forumene. IP-adressen i alle innleggene registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelsene. Du godkjenner at webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) på disse formuene har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge et hvert tema når de anser det nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database. Denne informasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart uten din godkjenning, men webmaster(ne), administrator(ene) og moderator(ene) kan ikke stilles ansvarlig for hacking ol. som kan medføre tap av eller innsyn i databasen.

Salgsannonser:

Det er kun lov å annonsere valper for salg der kullet er godkjent av avlsrådet på forhånd. Helseinformasjon på foreldre skal stå i annonsen.

Alle annonser som omhandler valper av andre, ikke godkjente kull, vil bli fjernet så fort som praktisk mulig.

Annonser for voksne hunder skal inneholde helseinformasjon for hunden selv.

Kullinformasjon:

Det er ikke lov å legge ut informasjon om forestående paringer der kullet ikke er godkjent av avlsrådet på det tidspunktet informasjonen legges ut.

Det skal kun legges ut informasjon om godkjente kull på forumet. Disse legges i egen seksjon. Informasjon om helsestatus på begge foreldre skal presenteres i tråden.

Andre drektighets- og valpebilder kan legges under Dagbok, men må ikke inneholde noen form for reklame eller info rundt den bestemte kombinasjonen. Disse trådene vil kun være ment for at man skal ha mulighet til å vise frem sin drektige tispe og valpenes utvikling.

Omplassering

Det er lov å legge ut annonser for omplassering av hunder som er ens egne eller med tillatelse fra hundens nåværende eier. Dette har man selv ansvar for å innhente. Hvis det dukker opp annonser der hundens eier ikke ønsker at den står der sendes melding til en av moderatorene, som da vil slette annonsen. Alle annonser skal inneholde helseinformasjon om hunden som skal omplasseres. Hvis hunden ikke er helseundersøkt skal dette stå.

Fôrvertannonser

Det skal søkes etter fôrvert i egen seksjon. Helseopplysninger og annen relevant informasjon om foreldre skal oppgis, samt område fôrvert må bo i. Hvis hunden er over ett år skal helseinformasjon om hunden selv også oppgis.

Avatar og banner:

Avatar skal være i størrelse 100 x 100 piksler. Vi ønsker at bannere holdes til ca 300 x 60 piksler.

Generelt:

Tråder som er stengt/slettet vil ikke bli sendt ut.

Anonyme brukere er ikke tillatt og vil bli slettet.

Vi ønsker å ha et hyggelig forum loveshower* Bruk derfor en høflig tone og tenk dere om når dere skriver. STORE BOKSTAVER oppfattes som skriking på nettet så begrens bruken. dry

Husk at alle er privatpersoner. Ha derfor et kritisk syn på det som skrives og husk at det er disse personenes personlige meninger. Også moderatorer og styremedlemmer uttaler seg som privatpersoner hvis de ikke spesielt signerer med tittel. happy3

Finner dere stoff andre steder på nettet så sett inn en link til den siden. Husk også på opphavsrettighetene når det siteres eller refereres(kopieres). happy6
Til Toppen Go down
http://www.norskpinscherklubb.no
Admin
Admin
Admin


Antall Innlegg : 18
Join date : 10.06.2009

Regler for forumet Empty
PosteTema: Re: Regler for forumet   Regler for forumet EmptyMan Des 28 2009, 16:58

Reglene er oppdatert med standardreglene i begynnelsen av innlegget + regler om anonyme brukere og utsendelse av informasjon fra slettede tråder.

Vi gjør også oppmerksom på at vi kommer til å være strengere enn vi har vært fremover, både mht sletting i tråder, advarsler og utestengelser når ting går for vidt.

_________________
*************
Linn
Administrator
Til Toppen Go down
http://www.norskpinscherklubb.no
 
Regler for forumet
Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» Regler
» Regler
» Strengere regler?
» Ny her på forumet:)
» Diverse Championat regler

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Norsk Pinscherklubbs forum :: Norsk Pinscherklubbs forum :: Forumregler-
Gå Til: